İzmir'in Bayraklı ilçesinde evinde boğazı bıçakla kesilmiş halde ölü bulunan şahsın katil zanlısı Ankara’da yakalandı. Şahsın, nikahsız yaşadığı kadının ağabeyi tarafından öldürüldüğü anlaşıldı.

Vaka, dün saat 17.30 sıralarında, Çay Mahallesi 2109 sokak'taki bir evde meydana geldi. Açık pencereden kan izleri gören komşular, durumu polise bildirdi. İhbar üzerine gelen polis ekipleri, eve girdiklerinde Akın A.'yı yerde kanlar içerisinde buldu. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, boğazının sağ tarafında kesik bulunduğu ve kan kaybından hayatını kaybettiği belirlendi. Akın A.'nın katil zanlısı olarak aranan, nikahsız yaşadığı ve 6 aylık çocuğunun da annesi olan H.İ.'nin ağabeyi H.İ., polisin titiz çalışması sonucu Ankara'da saklandığı evde yakalandı.

Akın A.’nın, geçimsizlik sebep zaman zaman tartıştıkları ve bu tartışmaların ardından H.İ.’nin ailesinin yanına gittiği öğrenildi. H.İ.'nin ise ilk ifadesinde, kardeşiyle biraraya gelmesi için konuştuğu sırada tartışma çıktığını ve kavgaya döndüğünü anlattığı öğrenildi.