İzmir'in Gaziemir ilçesinde, tartıştığı 26 yaşındaki oğlunu önce bıçakla, sonra tabancayla yaralayan ve ardından kendini vuran 53 yaşındaki adamın, iki mektup bıraktığı ortaya çıktı.

Olay, geçen pazartesi saat 21.00 sıralarında Atıfbey Mahallesi, Önder Caddesi, numara 24, daire 8'de meydana geldi. Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'ndan emekli Astsubay Nurettin Ö. ile Dokuz Eylül Üniversitesi'nde Fizik öğrencisi olan oğlu Çağrı Ö. tartışmaya başladı. Nurettin Ö.'nün, tartışmanın büyümesi üzerine bıçakla yaraladığı oğlunun başına, tabancayla da ateş ettiği iddia edildi. Öldüğünü düşünen zanlı, aynı tabancayla intihar etti. Manisa Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi 1. sınıf öğrencisi Ezgi Ö., kendisini ziyaret eden annesi Yasemin Ö. ile birlikte eve döndüğünde babasını ve ağabeyini yerde kanlar içerisinde buldu. Çağrılan sağlık ekipleri, Nurettin Ö.'nün hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralı Çağrı Ö. ise Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı, hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Baba Nurettin Ö.'nün cenazesi ise incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'ndan 2014 Aralık ayında emekli olan Astsubay Nurettin Ö., iddiaya göre okulunu uzatıp derslerine geç gittiği gerekçesiyle oğlu Çağrı Ö. ile son zamanlarda çok tartışıyordu. Çağrı Ö.'nün hastanede tedavisinin devam ettiği, hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilirken olayla ilgili ayrıntılar ortaya çıkmaya başladı. Olayın ardından yapılan incelemede, Nurettin Ö.'nün yazdığı iki mektup bulundu. Bunlardan birinde, ''Şu an saat 08.45, önce oğlumu sonra kendimi vuracağım. Ben ölünce cenazem ile eşim ilgilensin. Eşim dirayetlidir.'' yazdığı öğrenildi. Oğlunun subay olmasını çok istediği, 6 yıl önce subaylık okulunu kazanıp giden Çağrı Ö.'nünse bir yıl okuyup, "Bu iş çok zor, bana göre değil." deyip Dokuz Eylül Üniversitesi Fizik Bölümü'ne girdiği ileri sürüldü. Nurettin Ö.'nün, ''Oğlum benim istediğim subaylık okulunu bırakıp kendi istediği okulu okudu. Ancak kendi istediğin okulu bile uzatıp derslere gitmiyordu.'' yazdığı iddia edildi.