Geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Şeyh Cemil Nardalı İlkokulu öğretmeni Süleyman Alsancak’ın adını yaşatmak için kardeşleri kütüphane açmak isteyince okul müdürü odasını tahsis etti. Kütüphanenin açılışını ise Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar yaptı.

Şeyh Cemil Nardalı İlk Okulu'nda görev yaparken geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Süleyman Alsancak’ın adı artık 10 yıl görev yaptığı okul içerisinde oluşturulan kütüphanede yaşayacak. Selahattin ve Refik Alsancak kardeşler geçtiğimiz yaz kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Süleyman öğretmenin ismini yaşatmak için kardeşlerinin 10 yıl görev yaptığı Şeyh Cemil Nardalı İlk Okulu'na kütüphane yaptırdı. Kütüphanenin açılışını ise Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar yaptı. Karalar yaptığı açılış konuşmasında kütüphanelerin önemine vurgu yaparak böyle güzel bir işe kalkışan Alsancak kardeşleri tebrik etti.

Kütüphanenin açılması için Okul Müdürü Kemal Kara odasını vermekten kaçınmadı. Desteklerinden dolayı Kemal Kara'ya teşekkür eden Selahattin Alsancak, "Kardeşimizin ismini 10 yıl görev yaptığı okulda kütüphane açarak yaşatmak istedik. Bu anlamada başta Okul Müdürümüz Kemal Kara olmak üzere bir çok kişiden destek aldık. Müdürümüz kütüphanenin kurulması için odasını dahi verdi. Yine kitapların temininde Adana dışından desteklerde geldi." dedi.