Bursa'nın Mudanya ilçesinde parkta alkol alan vatandaş, kimliği belirsiz kişi tarafından soyulduğunu belirterek polis merkezine müracaat etti. Cumhuriyet Savcılığı, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Mudanya Polis Merkezi Amirliği'ne gelen F.E., yalnız gittiği parkta alkol almaya başladığını, parkın kenar betonunun üstüne bıraktığı çantasının çalındığını söyledi. F.E., çantanın içerisinde kimlik belgesi, bankamatik kartı, kapı anahtarları, markete ait 25 puan bulunan kartı ve 870 lira nakit para bulunduğunu kaydetti.

EVDEKİ PARA VE ZİYNET EŞYALARI ÇALINDI

Orhangazi ilçesinde Şehit Oktay Özçelik Polis Merkezi Amirliği'ne müracaat eden C.İ. ise para ve ziynet eşyalarının çalındığını söyledi. Olayla ilgili ifade veren C.İ., "Evden kapıyı çekerek çıktık. Saat 22.00 sularında geri geldiğimizde dubleks evimizin üst bölümünün karıştırılmış olduğunu farkettik. 2 adet altın set takımı, bir takım beşi biryerde, bir adet altın yüzük, bir adet çeyrek altın, bir adet gramlık altın, bir adet bayan kol saatin, yaklaşık 650 lira paranın, bir adet altın künye, bir adet altın kolyenin çalındığını fark ettik." dedi. Cumhuriyet Savcılığı, olayla ilgili soruşturma başlattı.

KUMBARAYI BİLE SOYDULAR

Osmangazi ilçesinde ikamet eden Ş.B. de Çarşı Polis Merkezi Amirliği'ne başvurarak hırsızların hedefi olduğunu dile getirdi. Olayla ilgili ifade veren Ş.B., şunları kaydetti: "Eşim işteyken annemin evine gittik. Dün akşam saatlerinde döndüğümüzde evimizin mutfak penceresinin açık olduğunu, ışıklarının açık olduğunu gördük. Eve girdiğimizde eşyalarını dağınık olduğunu farkettik. Yaptığımız kontrollerde salonda bulunan led smart uydu, 1 adet televizyon, leptop ile kumbaranın içindeki paranın çalındığını belirledik."