Bursa’da bir petrol istasyonunun açılışı Amerika Birleşik Devletleri'nden özel olarak getirilen dev bir araba ile yapıldı. Osmangazi ilçesindeki açılışta vatandaşlar yaklaşık 400 bin Euro’luk dev arabaya büyük ilgi gösterdi.

Petrol istasyonu yetkililerinden Fırat Uslu, arka bagaj kısmı hariç kamyonet tipi aracın yaklaşık 10 kişi aldığını belirterek, “Açılışımız karnaval niteliğinde geçti. Çok şükür Bursa’ya çok güzel bir değer kattık. Aracımızı da özel olarak getirdik, hem dikkat çekiciliği, hem de güçlü olması insanların dikkatini çekiyor.” dedi.

Aynı araçtan Türkiye’de bir tane olduğunu anlatan Uslu, “Aracımızdan Türkiye’de bir tane var. 6 bin 500 motor. 650 beygir, yüksek motorlu bir aracımız. Fiyatı yaklaşık 400 bin Euro var. Bunu özel olarak getirttik Amerika’dan. Aracı istasyonun açılışlarında dikkat çekmesi ve açılışa görsel hoşnutluk katmak için aldık." dedi.

F650 tipi kamyonete ‘Canavar’ ismini verdiklerini anlatan Fırat Uslu, “Günlük kişisel zevk ve arazi araçları. Trafikte ise diğer araçlara göre çok yüksek olduğu için şaşırıyorlar. Aracımız gerçekten güzel.” şeklinde konuştu.