Kahramanmaraş'ta hizmete açıldığı 26 Nisan 2013 tarihinden itibaren sadece il merkezinin değil, çevre il ve ilçelerin de yoğun ilgi gösterdiği  Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin, ”˜'Dikkat araba çıkabilir'' sloganıyla, açılışa özel hediye ettiği  ”˜'Mercedes C-180'' marka otomobili yapılan çekilişle sahibini buldu. Çekilişe, kendi alanında rekor sayılabilecek bir ilgiyle  98.776 kişi katıldı.

Milli Piyango İdaresi'nin izniyle yapılan çekiliş,  Kahramanmaraş 7. Noterinin huzurunda, Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin zemin katında kurulan platformda halkın gözü önünde gerçekleştirildi. Ellerinde numaralı şans topları bulunan 5 hostesin her birinin elindeki numaralar yan yana getirilerek, talihliyi belirledi.

Herkesin sahip olmak istediği, ''kime çıkacak?'' diye merakla beklediği ”˜'Mercedes C-180'' marka otomobil,  82 bin 287'nci katılımcı olan Hakan Kıran adlı kişiye çıktı. Katılımcı sırasıyla aynı olan 82287 sayılı çekiliş numarası, Mercedes-180'in asıl talihlisi olarak belirlendi.   Yedek talihli ise yaptığı alışverişle 639'ncu katılımcı olan Arif Sürücü oldu. Asıl ve yedek talihlinin de ikamet adresinin Kahramanmaraş olduğu bildirildi.

Piazza'nın hizmete açıldığı tarihten beri sonucu heyecanla beklenen çekilişle ilgili tüm detayların, 11 Temmuz 2013 tarihinde Radikal Gazetesi'nde yayınlanacak ilanda görülebileceği bildirildi.