Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde meydana gelen motosiklet kazasında bir kişi yaralandı. Yaralı ambulansla Ereğli Devlet Hastanesine kaldırılırken, polisin 'Kazayı gören var mı?' sorusu ise cevapsız kaldı. Meydana gelen bir diğer kazada ise 2 kişi yaralandı.

Kaza Ereğli'ye bağlı Solak köyü yol ayrımında meydana geldi. İddialara göre 67 UF 344 plakalı motosiklet sürücüsü A.Y., önünde ki otomobil ile kaldırım arasından geçmek istediği sırada motosikletinin kaldırıma sürtmesi sonucu takla atarak orta refüjdeki ağaca çarptı. Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü ise haber verilen sağlık görevlileri, A.Y.'ye ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Ereğli Devlet Hastanesine kaldırıldı.

POLİS OLAYI GÖRENLERİ ARADI AMA ULAŞAMADI

Kaza yerine gelen trafik ve karakol ekipleri kaza hakkında bilgi toplamaya çalıştı. Karakol polisinin 'Kazayı gören var mı?' sorusu ise cevapsız kalırken, çevrede ki iş yerlerinde güvenlik kamerası araştırıldı. Kazada hurdaya dönen motosiklette evrakları arayan polis, motosikletin bagaj bölümünde marketten yapılan alış veriş poşetleri buldu. Motosiklet daha sonra çekici ile olay yerinden kaldırıldı.

Kazayı gören sürücülerden Ahmet Yüksel, motosiklet sürücüsünün birden önüne çıktığını ve ne olduğunu anlayamadığını, ağaca çarpan sürücünün karşı yola geçmesini ağacın engellediğini söyledi.

Diğer yandan ilçeye bağlı Ören köyünde 67 DH 831 plakalı otomobil ile 67 EP 784 plakalı minibüs kafa kafaya çarpıştı. Kazada yaralanan araç sürücüleri Sertaç Zararcı ile Ramazan Uçar sağlık ekipleri tarafından Ereğli Devlet hastanesine kaldırıldı. Hurdaya dönen iki araç çekici ile kaldırılırken, iki kazada yaralanan 3 kişinin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Polis her iki kaza ile ilgili tahkikatı sürdürüyor.