Samsun'un Çarşamba ilçesi Küçük Sanayi Sitesi'nde 4 ayrı iş yerinden para ve akü çaldıkları tespit edilen iki ayrı kişi polis tarafından yakalandı.

BİN 250 LİRA ÇALMIŞ

Edinilen bilgilere göre önceki gün Çarşamba Küçük Sanayi Sitesinde A.G. ve S.B.’ye ait işyerlerinde hırsızlık yapıldı. Birer gün arayla İşyerleinin birinden bin 100 Lira diğerinden 150 Lira çalındı. Olayı araştıran Çarşamba Emniyet Müdürlüğü Asayiş ekipleri polisleri yaptıkları çalışmalar sonucunda hırsızlığın zanlısı olarak H.T.’ye (39) ulaştılar. Polis tarafından yakalanan H.T. adliyeye sevk edildi. H.T. daha sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

11 ADET AKÜ ÇALMIŞ

Gene Çarşamba Küçük Sanayi Sitesi'nde hafta sonu A.B.’ye ait traktör ve malzemeleri satışı yapan iş yerinden 3 adet, A.Y.ye ait traktör ve malzemeleri satışı yapan iş yerinden de 8 adet traktör aküsü çalındığı tespit edildi. Hırsızlık olayını araştıran Çarşamba Emniyet Müdürlüğü Asayiş ekipleri polisleri yaptıkları çalışmalar sonucunda 20 yaşında ki Ö.T.’yi akülerle birlikte yakaladı. Ö.T. gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi. Bu olayla ilgili adli makamların soruşturmayı sürdüğü öğrenildi.