Kahramanmaraş'ın en büyük yardım topluluğu olan Şefkat Elçileri Topluluğu, kuruluşunun 1.yılına özel Başkonuş'ta etkinlik düzenledi. Hiç kimsenin bilmediği yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştıran bu gençler, şehrin bilinmeyen kahramanlarıdır. Birçok köy okulunu baştan aşağı boyamayla kalmayıp ayak bastıkları her okulada Şefkat Elçileri Topluluğu Kütüphanesini kazandırdılar. Gençlerimizi tebrik ediyoruz.

Şefkat Elçileri Topluluğu Kurucu Başkanı Ahmet Bilgiç yapmış olduğu açıklamada: Evet tam geçen sene bu zaman başladı hikayemiz ..
26 Ekim 2018 tarihinde hayal dünyasına giriş yaptık hep beraber.. Hiçbir ayrım gözetmeksizin küçüçük de olsa hayallerin elinden tutmak isteyen iyilik elçileri ile kocaman bir aile olduk ve devam ediyoruz her geçen gün.. 1 yol boyunca aktif rol aldık bu güzellik serüveninde ve 5bin’den fazla öğrenciye ulaştık. Abartmıyoruz! Fazlası vardır eksiği yoktur hatta.. Ayrıca bu süreçte birçok okulla çalışma fırsatı yakaladık. 2 adet Kitap okuma Salonu ve 2 adet Kütüphane kurulumu gerçekleştirdik. 8 kardeşimize Tekerlekli Sandalye yardımında bulunduk. 500 civarında haneye elimizden geldiğince destek olduk. Birçok sokak hayvanını şefkatli ellerle besledik ve en özeli de yaşanacak günlerimiz için onlarca fidan dikimi gerçekleştirmiş olduk.
6bin takipçi, 70 kişilik ekip, kalemleriyle hep yanımızda olup sesimizi kitlelere duyuran basın mensupları ve proje gönüllüleri; biz birlikte başardık herşeyi.. Sonsuz teşekkürler.
Ve hakları asla ödenmeyecek olan öğretmenlerimiz.. İnanın hepsinin tek istediği öğrencilerinin mutluluğu ya da bütün güzel öğretmenler bize denk geldi bilmiyoruz . Her birine, o büyük özverileriyle çalışmalarımızı kolaylaştırdıkları için sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz .. Bugüne dek yanımızda olan kalpleriniz dert görmesin..
Nice güzel yıllarımızı nice iyiliklerle yaşamak ümidiyle.. Şefkat Elçileri bugün 1 Yaşında ..