Hakkari'nin Dağlıca bölgesinde teröristlerin döşediği mayının patlaması sonrası şehit olan 16 güvenlik görevlisinden biri olan Bakım Astsubay Kıdemli Çavuş Salih Cemre Gözen'i (25) memleketi Mersin'in Tarsus ilçesinde binlerce kişi uğurladı.

Tek erkek evladını şehit veren anne Fatma Gözen oğlunun gömleğini koklayarak hasretini dindirmeye çalışırken "Kuzumun kokusuna doyamadım" diye ağıtlar yaktı.
Kız kardeşi ise ağabeyinin fotoğrafını elinden hiç bırakmadı. Cenaze namazında terör örgütü PKK ve hükümet aleyhine sloganlar atıldı.

Astsubay Gözen'in cenazesi havayolu ile Adana'ya, oradan helallik alınmak için karayolu ile baba ocağı olan Tarsus'un Yeşilyurt mahallesine getirildi. Şehit baba ocağına getirilmeden önce Mersin Valisi Özdemir Çakacak ve Garnizon ve Akdeniz Bölge Komutanı Tuğamiral Nejat Atilla Demirhan aileye taziyede bulundu. Anne Fatma Gözen ağıtlar yakarken oğlunun gömleğini koklayarak teselli olmaya çalıştı. Anne Fatma Gözen,
"Oğlumu aldılar benden, fidanıma doyamadım, Kuzumun kokusuna doyamadım" diye ağıtlar yaktı.

Şehidin polis olan kız kardeşi Doğa ise ağabeyinin fotoğrafına sarılarak gözyaşları döktü. Daha sonra ise şehidin cenazesini baba ocağında binlerce kişi tekbir ve gözyaşları ile karşıladı. Askerlerin yardımı ile ayakta duran baba Hayri Gözen, cenaze aracına çıkarak oğlunun tabutuna sarıldı. Fenalık geçiren baba güçlükle araçtan indirildi. Tekbirlerle uğurlanan cenaze, Tarsus Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Ailesinin son kez yüzünü gördüğü şehit, daha sonra ise cenaze namazı için Tarsus Ulu Camii'ne getirildi. Burada şehidin cenazesi tekbirlerle karşılanırken bazı kişiler ise hükümet ve terör örgütü aleyhine sloganlar attı.

Mersin Valisi Özdemir Çakacak, Garnizon ve Akdeniz Bölge Komutanı Nejat Atilla Demirhan, şehidin babası Hayri Gözen, anne Fatma Gözen, kız kardeşleri Doğa ve Dünya ve Mersin milletvekilleri katıldı. Mersin Müftüsü Ali Melek'in kıldırdığı cenaze namazının ardından şehidin kız kardeşi Doğa ağabeyinin tabutuna sarıldı. Bir süre omuzlarda taşınan cenaze, Tarsus Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.