Antalya-Burdur karayolunda bayram tatilinden dönerken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Bursa Kent Konseyi Başkanı Semih Pala ve eşi Hilal Pala son yolculuğuna uğurlandı.

Pala çiftinin cenazeleri, öğleden önce Merinos AKKM önünde düzenlenen tören sonrası Ulu Cami'de öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Emirsultan Mezarlığı'nda toprağa verildi. Merinos'taki törene Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, CHP Bursa milletvekilleri Erkan Aydın ve Ceyhun İrgil, çocukları Sami ve Sinan Pala ile Merinos AKKM çalışanları ve sevenleri katıldı.

Cenazeleri Merinos AKKM önüne konulan Bursa Kent Konseyi Başkanı Semih Pala (62) ve Hilal Pala (48) için duayı AK Parti eski milletvekillerinden Ali Kul yaptı.
Burada konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe kendileri için bugün yas günü olduğunu belirterek, Semih Pala’nın kalbinin her zaman insan sevgisiyle çarptığını söyledi.

ULU CAMİ'DEN SON YOLCULUĞA

Bursa Kent Konseyi Başkanı Semih Pala ve eşi Hilal Pala daha sonra öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Emirsultan mezarlığından toprağa verildi.

Ulu Cami'de İl Müftüsü Mehmet Emin Ay’ın kıldırdığı cenaze namazına Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Vali Münir Karaloğlu, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, milletvekilleri, belediye başkanları, siyasiler, Pala ailesinin yakınları ve sevenleri ile vatandaşlar katıldı.

Cenaze namazının ardından Sağlık bakanı Müezzinoğlu’nun da aralarında bulunduğu cemaat tarafından omuzlara alınan Semih Pala ve eşi Hilal Pala’nın cenazeleri cenaze aracına konularak götürüldüğü Emirsultan Mezarlığı'nda defnedildi.