Kamu Sen Afyonkarahisar İl Temsilcisi ve Türk Eğitim-Sen Afyonkarahisar Şube Başkanı Nizamettin Şenol, çözüm süreci adı altında teröristlere laf ettirmeyenlerin, milletin evlatlarına bedel ödettirdiğini savundu. Şenol, 'analar ağlamasın' diye başlatılan sürecin bir yutturmacadan ibaret olduğunu iddia etti.

Şenol yaptığı açıklamada “Bu hainlere çözüm süreci adı altında cansuyu veren ve palazlandıran siyasi iradeyi Türk milleti bir kenara not etmiştir. ‘Terörle müzakere değil, mücadele edilir’, ‘Çözüm değil, ihanet süreci’ derken ve akil adam olmayı reddederken bize vebalı gibi yaklaşanlar bugün yaşananlar için neler düşünmektedirler?” diye sordu.

'Analar ağlamasın' diye başlatılan bu sürecin bir yutturmacadan ibaret olduğunu savunan Şenol, Türk milletinin çözüm süreci adı altında yıllardır oyalandığını, hainlerin ise bu süreçte mevzi kazandığını öne sürdü. Şenol, “Yetkililer artık üzerine düşeni yapmalı, ‘Terörle müzakere değil, mücadele’ yolunu benimseyerek toprağa düşen şehitlerimizin kanını yerde bırakmamalıdır. Türkiye Kamu-Sen olarak, başta tüm şehitlerimiz olmak üzere, Dağlıca'da şehit olan tüm askerlerimize yüce Allah'tan rahmet, aileleri, yakınları ve Türk milletine bir kez daha başsağlığı diliyorum." ifadelerini kullandı.