Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, belediyeye bağlı müdürlüklerde görev yapan yaklaşık Bin 300 taşeron işçiye Kurban Bayramı öncesinde 300 TL ‘bayram ikramiyesi’ verileceğini açıkladı.

Seyhan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde işçilerle buluşan Başkan Karalar, Seyhan’ın işçi dostu bir belediye haline geldiğini söyledi. Kendisinin de işçi bir babanın oğlu olduğunu belirten Karalar, “Çukobirlik’te 17-18 yaşında işçi olarak başladığım çalışma hayatımda hep emekçiden yana oldum. Şimdi de belediye başkanı olarak emekten yana tavır alıyor ve siz değerli işçi kardeşlerimize bayram öncesi ikramiye müjdesini veriyorum.” dedi.

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, “Biz işçi dostuyuz. Biz mağdur dostuyuz. Biz ezilenin yanındayız” diye devam ettiği konuşmasında taşeron kadrosunda bulunan işçilere bayram öncesinde 300 TL ikramiye verileceğini açıkladı. Karalar, “Şimdi bayram ağzı çok şey yapmak istiyoruz size. Sizlerden bize çok miktarda avans talebi geliyor. 150 lira 200 lira gibi talepler. Ben çağırdım arkadaşlarımı, dedim ki sadece taşeronlara bayrama mahsus 300 TL para ödeyin, bunu da maaşlarınızdan geri kesmeyeceğiz. Bundan sonra da her bayramda size ikramiye var.” Zeydan Karalar’ın bu müjdesi işçiler arasında sevinçle karşılandı.