Bursa’nın İnegöl ilçesinde 2 gündür devam eden şiddetli lodos nedeniyle birçok ev ve iş yerinde hasar meydana geldi. Şehirler arası yolda seyir halinde olan 6 TIR ve 2 kamyon şiddetli rüzgara dayanamayarak devrildi.

İnegöl’de 2 gündür devam eden şiddetli lodos ilçede büyük çapta maddi hasarın meydana gelmesine neden oldu. Şiddetli lodos nedeniyle birçok ev işyeri ve araçta maddi hasar meydana geldi. Hızı saatte 90 kilometreyi bulan lodostan ağaçlar da nasibini aldı. Şiddetli lodosa dayanamayan ağaçlar devrildi. Lodosun şiddetini ise lunaparkta bulunan dönme dolap gözler önüne serdi. Kullanıma kapalı olan dönme dolap şiddetli rüzgar nedeniyle hızlı bir şekilde dönmeye başladı.

Diğer yandan Bursa-Ankara karayolu üzerinde seyir halinde olan TIR ve kamyonlarda şiddetli lodosa dayanamadı. Seyir halindeki 6 TIR ve 2 kamyon sert rüzgara dayanamayarak devrildi ve yan yattı. 1 TIR sürücüsü ağır şekilde yaralandı. Yaralı sürücü İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Emniyet ekiplerinin yol üzerinde aldığı önlemlerin ardından devrilen TIR ve kamyonlar yoldan kaldırıldı.