YGS'de Sivas şampiyonları, yine Sultan Murat Lisesi’nden çıktı. Şampiyonlar, başarılarında katkısı olan öğretmenlerine ve ailelerine teşekkür etti.

Sultan Murat Lisesi öğrencisi Emre Doğruyol, YGS-2 puan türünde Sivas birincisi ve Türkiye 246.'sı olurken Namık Kemal Aslan ise Sivas ikincisi ve Türkiye 352.'si olma başarısını gösterdi. Doğruyol, “Lise boyunca her gün yavaş yavaş arttırdığım tempom, kullandığım doğru kaynaklar, referans aldığım rehber öğretmenlerim ve 21 yıllık tecrübesiyle bana eğitim veren okulum, başarımdaki en önemli etkenlerdir.” dedi. Aslan ise, “Her başarılı insanın arkasında donanımlı rehberler ve iyi hazırlanmış kaynaklar, sistemli ve sürekli çalışma, azim ve hepsinden daha önemlisi gaye ve inanç var. Bana katkıda bulunan başta ailem ve öğretmenlerim olmak üzere herkese teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.

Başarının bekledikleri bir sonuç olduğunu belirten Sultan Murat Eğitim Kurumları Genel Müdürü Mustafa Yıldırım, “Emre Doğruyol ve Namık Kemal Aslan, öğretmenlerinin kendilerine belirlediği ders programını harfiyen uygulayan ve düzenli çalışan öğrencilerimizdir. Başarı tesadüfi değildir. Okulumuz, bireysel başarılarının yanında kitlesel olarak da büyük bir başarı elde etti. Emeği geçen tüm veli, öğrenci ve öğretmenlerimizi kutluyor, LYS’de başarılar diliyorum.” temennisinde bulundu.