Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya 3. sıra milletvekili adayı Tarkan Akıllı, Manavgat'ta 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde turizm
işçilerine karanfil dağıtarak bayramlarını kutladı.

Tarkan Akıllı'nın turizm işçilerine karanfil dağıtımına eşi Zeynep Akıllı da karanfil vererek destek oldu. Akıllı, eşi ile birlikte turizm işçilerinin servis beklediği durakları gezerek işçilerle sohbet etti. Turizm sektöründe çalışan işçilerin 1 Mayıs İşçi ve Emekçi günlerini kutlayan Akıllı, MHP’nin her zaman işçiden yana olduğunu göstermek için yanlarında olduklarını söyledi.

İşçilerin çoğalan problemleri, meslek hastalıklarının artışı, iş sağlığı ve güvenliğinden kaynaklanan açmazların acilen çözüm beklediğini belirten Akıllı, "Her çalışanımızın insan onuruna yakışır bir ücrete ve sosyal güvenliğe sahip olması, muhatap kaldıkları risklerin azaltılması ve kemikleşen endişelerinin giderilmesi mutlak anlamda zorunludur." dedi.

Ülke gelişmesi ve kalkınma mücadelesinde hayati rol ve önemi olan işçi kardeşlerinin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü sevinçle kutladıklarının altını çizen Akıllı, "Emeğiyle değer üretmenin, alın teriyle helal kazancının arayışında, çabasında olan milyonlarca çalışanımız bizim için paha biçilemez bir özelliktedir. Tüm işçilerimizin Emek ve Dayanışma Günü'nü kutluyor, Cenab-ı Allah'tan aileleriyle birlikte sağlık ve mutluluk içinde geçirecekleri bir ömür temenni ediyorum." ifadesini kullandı.