Tokat'ın Erbaa ilçesinde meydana gelen trafik kazasında dede ile 3 aylık ikizlerden biri öldü, diğer ikizi ile annesi ve halası yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Tokat'tan hastane dönüşü Erbaa ilçesine seyir halinde olan Fahri Peynir (58) idaresindeki 60 KY 426 plakalı otomobilin henüz bilinmeyen bir nedenle bariyerlerin yan tarafından toprak alana girerek ilerledikten sonra yaklaşık 25 metre yükseklikten yere çakıldı.

Karanlık Dere mevkisinde HES inşaatının bulunduğu yolda meydana gelen kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine 112 Acil Servis ve itfaiye ekipleri kaza yerine sevk edildi. Araçta sıkışan sürücü Fahri Peynir (58), kızı Fatma (24) ve gelini Nagehan Peynir (28) Erbaa Belediyesi itfaiye ekiplerince bulundukları yerden çıkarıldı. Otomobilde bulunan 2'si bebek 5 kişi ambulanslarla Erbaa Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Sürücü Fahri Peynir ile Yavuz bebek, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ağır yaralanan 3 aylık Selim bebek ile anne Fatma Peynir, Tokat Devlet Hastanesi'ne sevk edilirken; Nagehan Peynir ise Erbaa Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Kaza hakkında soruçturma başlatıldı.