Bursa'nın Yıldırım ilçesinde, trafikte yol verme meselesinden çıkan kavgada bir kişiyi tabancayla kafasına vurarak yaralayıp, bir kişiyi de tehdit ettiği öne sürülen şüpheli yakalandı.

Bursa Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Yıldırım Beyazıt Polis Merkezi Amirliği'nin sorumluluk bölgesinde meydana gelen olayda yol verme meselesi nedeniyle çıkan tartışma sonucu S.D., elindeki tabanca ile U.Ç.B.'nin kafasına vurarak yaralanmasına sebebiyet vermiş, N.D.'yi de tehdit ettiği öne sürülmüştür. Gözaltına alınan şüphelinin yapılan üst aramasında 1 adet tabanca ile 3 adet fişek elde edilerek olayla ilgili tahkikat başlanmıştır. Olayla ilgili A.A. ve S.D., gözaltına alınmıştır." denildi.

Öte yandan Osmangazi ilçesinde devriye gezen polis aracı kaza yaptı. Kazanın tarafı olan sürücü M.Ö., görevli polis memuru E.Ö.'e saldırarak görevini yaptırmamak için direndi. Olayda polis memuru E.Ö. hafif şekilde yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Şüpheli sürücü M.Ö. de ifade vermek üzere Çarşı Polis Merkezi Amirliği'ne götürüldü. M.Ö. hakkında, "Görevi yaptırmamak için direnme (görevli memura mukavemet)" iddiasıyla işlem yapıldığı öğrenildi.