Zonguldak’ta tünelde direksiyon hâkimiyetini kaybeden otomobile karşı yönden gelen otomobilin çarpması sonucu 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Ereğli istikametinden gelen Hasan Cahit Ertoğan(45) idaresindeki otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Zonguldak-İstanbul karayolu Değirmenağzı tünelinin içinde duvara çarparak karşı şeride savruldu. Bu sırada Zonguldak il merkezinden Düzce istikametine gitmekte olan Soner Gülgün(32) yönetimindeki 34 DF 5302 plakalı otomobil, önüne savrulan araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle hurdaya dönen otomobil sürücüsü Ertoğan ve yanındaki Yaşariye Savuran(54) ile diğer otomobil sürücüsü Soner Gülgün yaralandı.

Ehliyetsiz bir şekilde trafiğe çıktığı ileri sürülen sürücü Ertoğan ile yanındaki Yaşariye Savuran olay yerine sevk edilen AFAD ve İtfaiye ekiplerince sıkıştıkları otomobilden kurtarıldı. 112 Acil Sağlık ekiplerinin kalp masajı yaptığı Yaşariye Savuran hayata döndürüldü. Savuran ve sürücü Ertoğan, ambulanslarla olay yerinin yakınında bulunan Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada da yaklaşık yarım saat kalp masajı yapılan Savuran, müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer sürücü Gülgün ise Atatürk Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Ertoğan ile diğer sürücü Gülgün’ün hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.