İzmir'in Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, bir süredir fiziki yetersizliklerinden dolayı sıkıntı yaşayan ve daha geniş bir tesis ihtiyacı olan, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Narlıdere Şubesi binası tadilatını tamamladı. Bina, Batur tarafından törenle açıldı.

Pir Sultan Abdal Parkı içerisinde bulunan derneğin yeni ek hizmet binası, tadilat ve TEMAD Kadın Kolları'nın faaliyetleri için genişletildi. Açılış törenine Başkan Batur, İstihkam Okulu Eğitim Merkez Komutanı Tümgeneral Sadık Çelik Örs, Ege Ordu Komutanlığı Kurmay Başkanı ve Ege Ordu Komutan Vekili Tümgeneral Memduh Hakbilen, CHP İlçe Başkanı Cafer Esen, belediye meclis üyeleri, TEMAD Başkanı Necdet Akyüz, Kadın Kolları Başkanı Meral Şapar ve dernek temsilcileri katıldı. Törenin sonunda, dernek yönetimi tarafından Batur’a plaket verildi. Belediye Meclis Üyesi Yüksel Alev de derneğe katkılarından dolayı teşekkür belgesi aldı.

TEMAD'ın yeni binası, binin üzerinde olan üye sayısının ihtiyaçlarını karşılayacak. Bina ve sosyal tesisler, belediye tarafından hazırlanan projeyle bir kısmı tadil edildi, bir kısmı ise ek bina şeklinde yeniden düzenlendi. Yeni binada engelli tuvaleti, mutfak ve ortak kullanım alanları bulunuyor. Yaklaşık 120 metrekarelik ek alan, dernek kadın kollarının kullanımı için kazanıldı.