Türkiye Gençlik Birliği Kahramanmaraş Şube Başkanı Gürkan Demir basın açıklamasında şunları söyledi:

ABD taşeronu, bölücü politikaların sahibi AKP Hükümeti ve Eş başkan Tayyip Erdoğan,  Amerika'nın BOP (Büyük Ortadoğu Projesi)  kapsamında, ABD'nin Ortadoğu'daki çıkarları uğruna kardeş Suriye halkının katledilmesi için tüm organlarıyla savaş çığırtkanlığına soyunmuştur!  

Demokrasi vaatleriyle ayak bastığı topraklara “kan”dan başka hiçbir şey götürmeyen, yıllar önce Irak'ta, Kimyasal silah kullanıldığı iddiasını ortaya atıp  yüz binlerce Müslüman'ı katleden, Felluce'de, Bağdat'ta Müslüman kadınlarına tecavüz eden, kana susamış Amerika ve onun işbirlikçisi olan Batılı Emperyalist güçlerin, kardeş Suriye Halkına karşı Emperyalist  müdahale girişimlerini kınıyoruz!

 Irak'ta, Müslümanları katleden ABD askerleri için "ülkelerine sağ salim dönmeleri için dua ediyorum" diyen, Cami bombalatıp mezhep savaşı yaratma peşinde olan Tarık Haşimi'ye kol kanat geren, Yurdun dört bir yanını NATO üsleriyle dolduran, İran'a karşı Kürecik radarı, Suriye'ye karşı Patriotları kurduran, Conilerin arkasını kollaması için Türk askerini Afganistan'a yollayan, Libya'ya karşı NATO beslemesi teröristleri destekleyip Fransızların 'haçlı savaşı' benzetmesi yaptığı savaşa katılma tezkeresi çıkaran, Suriye'de batı destekli teröristlerin hamiliğini yapıp boğazına kadar dökülen kana ortak olan   AKP Hükümetini ve ABD'yi  uyarıyoruz! 

Bu senaryoları yıllar önce Irak'ta uyguladınız, aynı senaryoyu Suriye'de uygulamanıza müsaade etmeyeceğiz. Suriye'nin Toprak bütünlüğü, Türkiye'nin toprak bütünlüğüdür!

 “Özgür Suriye Ordusu” (ÖSO) şuan Suriye de Beşar Esad ile çatışan teröristler, Akp hükümeti tarafından beslenmekte ve barınmaları sağlanmaktadır. O, eli kanlı çeteler Suriyeli değillerdir.  El Kaide'den, Müslüman Kardeşler'e kadar birçok örgüt  Beşar Esad'a karşı  savaşmaktadır...Suriye'deki dökülen kanın sorumlusu Esad değil, ABD ve taşeronluğunu üstlenen AKP Hükümetidir.

Kimyasal silah yalanları  dahil yapılanlar,  içerisinde Türkiye'nin de bulunduğu 22 ülkenin sınırlarını değiştirmek amacıyla Amerika tarafından  planlanmış Büyük Ortadoğu Projesi kapsamında gerçekleştirilmeye çalışılmaktadır. Türk Milleti olarak bu projenin uygulanmasına müsaade etmeyeceğiz. Ülkemizi bölmek isteyen kan emici  ABD'yi Ortadoğu'dan kovacağız.

Savaş tamtamcıları enstrümanlarını çalmaya devam ettikleri sürece bizler Atatürkçü, devrimci, yurtsever gençler olarak bu saldırılara karşı ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Ülkemizi ve Ortadoğu'yu  Amerika'ya teslim etmeyeceğiz.