Beyoğlu'nda, Türkmenistan uyruklu bir şahıs, boğazı kesilerek öldürüldü. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Olay, saat 10.00 sıralarında Katip Mustafa Çelebi Mahallesi Maç Sokak'ta meydana geldi. Bir ihbarı değerlendiren polis ekipleri, söz konusu adrese geldi. Kapıyı çilingir yardımı ile açan polis, içeri girdiğinde kanlar içinde yerde cansız yatan ceset gördü. Polis apartmanın giriş ve çıkışlarını güvenlik şeridi ile kapattı.

Geniş çaplı inceleme başlatan ekipler, Türkmen uyruklu Aslan isimli bir kişiye ait olduğu öne sürülen cesedin boğazının kesildiğini tespit etti. Şahsın vücudunda da çok sayıda bıçak yarası olduğu belirlendi. Olay yerine gelen savcı da incelemeleri tamamladı. Olayla ilgili bir kadının polis merkezinde ifadesine başvurulduğu öğrenildi. Cinayeti kimlerin hangi sebeple işlediğine yönelik emniyet ekipleri geniş çaplı soruşturma başlattı.

Görgü tanıklarının da ifadelerine başvuran ekipler, çevredeki güvenlik kamera kayıtlarını da incelemeye aldı. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından ceset otopsi için Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi.