Yolsuzluk operasyonlarında görev aldıkları için tutuklanarak cezaevine konan eski emniyet amiri Oğuzhan Ceylan’ın hastanede yatan Alzheimer hastası annesini, eşi Nehire Ceylan ve tutuklu polislerin eşleri ziyaret etti. Hiçbir şey hatırlamayan anne Zümbül Ceylan, ziyarete sevindi.

Şırnak’ta görevliyken Zonguldak’a tayin edilen ve daha sonra tutuklanarak Silivri Cezaevi’ne gönderilen eski emniyet amiri Oğuzhan Ceylan’ın eşi Nehire Ceylan, Özgür Açıkgöz eşi Özlem Açıkgöz ve Kazım Aksoy’un eşi Sümeyye Aksoy, Balıklı Rum Hastanesi’nde yatan anne Zümbül Ceylan’ı ziyaret etti.

Eşinin aylardır Silivri Cezaevi’nde olduğu için annesini ziyaret edemediğini söyleyen Nehire Ceylan, “En azından annesiyle ilgili bir haber verelim istedik. Annesi 8 yıldır Alzheimer hastası, 2 yıldır da hastanede yatıyor. Kimseyi tanımıyor. Yediğini, içtiğini ne yaptığını hiçbir şekilde bilmiyor. Hafızasını tamamen yitirmiş durumda. Tek okuyan, onun gurur duyduğu oğluydu Oğuzhan. Hastalığına üzülüyoruz ama bu süreçte hafızanın yerinde olmamasında böyle bir hayır vardır diye düşünüyorum. Gördük, yapabileceğimiz her şeyi yapmaya çalışıyoruz ama Allah sağlık sıhhat versin.” diye konuştu.

Zonguldak’ta yaşadıkları için eşini sık sık ziyaret edemediğini belirten Ceylan, “Ayda 2 defa gelmeye çalışıyorum. Sağlığının sıhhatinin yerinde olduğunu görünce teselli buluyoruz.” dedi.