Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, trafik kazasında hayatını kaybeden yengesi Rabia Bilgin’in cenaze namazına katıldı.

Sivas-Kayseri karayolunda sürücü Remzi Bilgin’in direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin’in amcası Remzi Bilgin (65) yaralanmış, yengesi Rabia Bilgin (66) ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

Rabia Bilgin’in cenaze namazı Ulu Cami’de kılındı. Namaz öncesi Bakan Feridun Bilgin, cami avlusunda taziyeleri kabul etti. Öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından Rabia Bilgin Yukarı Tekke Aile Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Cenaze namazına Bakan Feridun Bilgin’in yanı sıra Vali Alim Barut, Milletvekili Hilmi Bilgin, Belediye Başkanı Sami Aydın ile il protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin daha sonra amcası Sakarya’da vefat eden amcası Mevlüt Bilgin’in cenaze namazına katılmak üzere havayoluyla Sivas’tan ayrıldı.