Ülkücü İşçiler Derneği Adana İl Başkanı Fatih Attar, CHP Adana Milletvekili Turgay Develi’nin, Adana Büyükşehir Belediyesi çalışanlarının zorla Ülkücü İşçiler Derneği'ne üye yapıldığı iddiasını yalanladı.

Ülkücü İşçiler Derneği'nin kesinlikle zorlama bir üyesi bulunmadığını ifade eden Attar, “Büyükşehir Belediyesi’nin 10 bin çalışanı var, bizim üye sayımız ise bin 800. Zorla üye yapılsa bu sayıda mı kalır?” şeklinde konuştu. İddialar üzerine Milletvekili Develi’yi telefonla arayarak konuştuklarını anlatan Attar, “Art niyetli birkaç kişinin hasmane bir tutumla milletvekilini yanlış yönlendirmesiyle ortaya çıkmış bir durum. Turgay Bey ile telefonda görüşerek neden böyle bir açıklama yaptığını sorduk. O da 2-3 kişinin mesaj attığını söyledi. Biz durumu izah edince Turgay Bey de kendisini aradığımız için teşekkür etti ve özür diledi.” ifadelerini kullandı.

Zorla bir üye yaptıklarının ortaya çıkması halinde istifa edeceğini de vurgulayan Attar, “Biz arkadaşlarımıza kesinlikle zoraki üye yapmayın, bizim derneğimizle gönül bağı olan, bizle mücadele etmek isteyen, bizle yürümek isteyenler gelip üye olabilir diye açıklama yapmıştık. Kesinlikle zorlama diye bir şey yok. Bunu yapan da ispatlamayan da adidir. Zorla bir üye yapmışsak çıksın biri söylesin, istifa edeceğiz. Burada bizim onurumuzla oynanıyor.” ifadelerini kullandı.