Adana’da uyuşturucu kullanan 2 kişi, bir akaryakıt istasyonundaki marketin çalışanını bıçakla tehdit ederek 2 bin 500 lira ve 10 paket sigarayı gasp etti. Yakalanan zanlılar uyuşturucu nedeni ile bir gün de hastanede gözetim altında tutuldu.

İddialara göre, 28 yaşındaki Ali Baki Ş. ile 24 yaşındaki Ahmet B., 29 Haziran Pazartesi günü saat 05.00 sıralarında merkez Seyhan ilçesi Mithatpaşa mahallesi Alparslan Türkeş Bulvarı üzerindeki akaryakıt istasyonuna geldi. Uyuşturucu bağımlısı 2 kişiden 1'i içeride market görevlisi Volkan C.'nin yalnız kalmasını fırsat bilerek kasaya yanaştı. Yanlarındaki bıçakları çıkaran uyuşturucu madde bağımlısı Ş. ile B., Volkan C.'yi tehdit edip zorla kasayı açtırdı. 2 gaspçı, kasadaki 2 bin 500 lira ve 10 paket sigarayı ceplerine koyarak kaçtı. Market görevlisi Volkan C. bu sırada arkadaşlarına haber verdi. Akaryakıt istasyonu çalışanı gençler Ali Baki Ş.'yi yakalayıp darp etti. Polis diğer gaspçıyı ise Mithatpaşa mahallesinde gözaltına aldı. Şüphelinin üzerinde gasp edilen paradan yalnızca 480 lirası ele geçirildi.

Poliste uyuşturucu madde bulundurmak, kullanmak, yağma, hırsızlık, kasten yaralama gibi suçlardan çok sayıda kayıtları olduğu ortaya çıkan şüpheliler, sevk edildikleri adli mercilerce tutuklandı.