Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, 13 ilçe kaymakamı ile birlikte ilde valilik öncülüğünde yürütülen projeleri yerinde inceledi. Vali Yazıcı, inceleme öncesi kaymakamlarla yapılan aylık Köylere Hizmet Götürme Birliği program ve tahsisat değerlendirme toplantısına katıldı. Vali Yazıcı, yaptığı konuşmada en iyi paranın hizmete ve yatırıma bağlanmış para olduğunu, belirterek, gerek yatırım programına alınan ödeneklerin muhtarlar ve köylülerin isteklerine uygun şekilde harcanmasını istedi.

Çalışmaları hızlı bir şekilde devam ettiğini ve bu projelerin tamamlandığında Yozgat’ın çehresinin değişeceğini vurgulayan Yazıcı, "Yapımı devam eden bu yeni fiziki ortamlar sayesinde insanlarımızın burada kalmaları için yeni güzellikler ortaya koymuş olacağız. Amacımız daha yaşanılabilir, refah, müreffeh bir Yozgat için gece gündüz hiç durmadan çalışmaya devam etmektir." dedi.

Vali Yazıcı, kaymakamlara, Yozgat’ta özellikle sosyal ve kültürel faaliyetlerine büyük katkısı olacak olan Spor Vadisi ve Kadın Termal Aquapark ve Spor Merkez projelerini çok iyi incelemelerini istedi. Bu projeleri kendilerine örnek alarak ilçelerinde de benzer çalışmalar yapmaları tavsiyesinde bulundu.

Yazıcı ve kaymakamlar sırasıyla Spor Vadisi, Yozgat Eğitim ve Araştırma Hastanesi inşaatı, İmam Hatip Külliyesi inşaatı, Kadın Termal Aquapark ve Spor Merkezi inşaatı, Celal Atik Ortaokulu inşaatı ve restorasyonu yapılan Yozgat Lisesi, Adalet Eğitim Merkezi inşaatı, Polis Meslek Yüksekokulu Ek Bina inşaatı, Çamlık Milli Park düzenleme çalışmaları ve Kültür Müdürlüğü Bina Büyük Onarım Çalışmalarını yerinde inceleyerek değerlendirmlerde bulundu.