Kahramanmaraş'ta Kayseri tarafından şehre giriş kavşağında yapılmakta olan Üngüt Alt Geçit Projesinde bir süredir çalışmalar durmuş durumda. Daha önce yapılan Piazza Kavşağı'nın da beklenenden uzun sürmesi nedeniyle vatandaş soruyor. Üngüt (Ramada) Alt Geçit ve Kavşak Projesi ne zaman tamamlanacak?

Kahramanmaraş - Göksun yolunun 15 yıldır bir türlü bitirilememiş olması büyük eleştiirlere neden olurken şimdi de neredeyse bir yıldır devam eden Üngüt (Ramada) Alt Geçit ve Kavşak Projesinin tamamlanmaması, hatta çalışmaların durması tepki topluyor. Sosyal Medyada yüzlerce kişi hem Göksun Yolu hem de yarım bırakılan Üngüt (Ramada) Alt Geçit ve Kavşak Projesinin akibetini merak ediyor.

Konuyla ilgili olarak bizimle iletişime geçen vatandaşlar "Gaziantep'de bir köprülü kavşak 2 aydan daha kısa bir sürede biterken bizde bir alt geçit aylarca sürmesine rağmen bitmiyor. Madalyalı Alt Geçitli Kavşak nedeniyle çok uzun süre çileçektik. Şimdi de Üngüt Al Geçitli Kavşağı yarım kaldı. Ağcalı Yoluna yapılan alt geçit ise tamamen durdu. Çalışmalar madem zamanında tamamlanmayacak hiç başlanmasın. Ya da başlanmışsa belirtilen zamanda bitirilsin." dediler.

Ayrıca Kılavuzlu Köprüsü ilerisinde göçen yolun üzeirnden çok uzun zaman geçmesine rağmen yapılmaması da tepkilere neden oluyor. Bayram dönüşü Göksun - Kahramanmaraş arasını 5-6 saatte gelen vatandaşlar bu yol üzerindeki sorunların bir an önce giderilmesini istiyor. 

Vatandaşların son olarak Üngüt (Ramada) Alt Geçit ve Kavşak Projesi ile ilgili şikayetlerini yetkililerle paylaşıyor ve satandaşın sesini duyurmak istiyoruz.

İşte Üngüt (Ramada) Alt Geçit ve Kavşak Projesi Çalışmasında Son Durum: