Yalova Emniyet Müdürlüğü atanan Mehmet Ali Süvari görevine başladı.

Hüseyin Ümit Yüksel'den görevi devralan Yalova Yeni Emniyet Müdürü Mehmet Ali Süvari için İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde tören düzenlendi. Emniyet Müdürlüğü personelinin katıldığı törende önce tören mangasını selamlayan Mehmet Ali Süvari, daha sonra birim müdürleriyle tokalaştı. Müdür Süvari, daha sonra Hüseyin Ümit Yüksel ile birlikte makam odasına çıktı. Burada konuşma yapan Yalova Eski Emniyet Müdürü Yüksel, “Mehmet Ali Süvari arkadaşımıza görevi devrediyorum. Gönül rahatlığıyla Yalova’daki yaptığımız hizmetleri arkadaşımız, bizden sonraki dönem kardeşlerimizle devam ettirecekler. Yalova güzel bir yer ve burada huzur içerisinde çalıştık. Aynı huzuru arttırarak, performansı da yükselterek devam ettireceklerine inanıyoruz. Artık bir nevi Yalovalı sayılırız bizde. Bundan sonraki hayatımızı da Ankara’da devam ettireceğiz” dedi.

Yeni Emniyet Müdürü Mehmet Ali Süvari ise, “Burası benim ilk görev yerim. Değerli meslek büyüğümüzden bu görevi teslim almak bizim için büyük kolaylık. Yalova’nın huzuru ve güvenliği için tüm personelle birlikte bugün bırakılan yerden aynı şekilde çalışmalarımızı devam ettireceğiz” diye konuştu.

Yalova Emniyet Müdürü Mehmet Ali Süvari, Ankara’ya atanan Yüksel’e Yalova’ya yaptığı hizmetler nedeniyle Yalova Emniyet Müdürlüğü’nün forsunu takdim etti. Yüksel, personelle vedalaşarak Yalova’dan ayrıldı. İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Süvari, birim müdürleriyle toplantı yaparak bilgiler aldı.