Kahramanmaraş Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'nün Yangın Güvenliği ve Yangın Tedbirleri Eğitimi ve Tatbikatı eğitimleri devam ediyor.

İtfaiye Müdürlüğü'nün, şehrimizdeki fabrika yönetimleriyle koordinasyon halinde yürüttüğü ”˜'Yangın Güvenliği ve Yangın Tedbirleri Eğitimi ve Tatbikatı'' , programına geçtiğimiz hafta, Dokuboy Dokumacılar Tekstil ”˜de devam edildi.

İtfaiye Eğitmenlerimizden İbrahim Çataltaş ile Ahmet Kadifeci'nin verdiği eğitime fabrikanın 60 personeli iştirak etti. Slayt eşliğinde, 8 saat süren teorik eğitimin ardından tatbikata geçildi.

60 kişiden oluşan personelin tamamına yangın hortumu ve yangın söndürme tüpü kullandırılarak pratik yaptırıldı. Ardından , eğitime katılan fabrika personeline katılım belgesi düzenledi.

İtfaiye Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada; eğitmenlerimizin sürdürdüğü farkındalık eğitimlerine ve tatbikatlara kesintisiz devam edildiği, bu eğitim programına katılmak isteyen işletme-hastane-okul vb. kurumların merkez itfaiye binasına başvurmalarının yeterli olacağı belirtildi.