Yerköy Namık Kemal İlkokulu, başlattığı yeni uygulama ile okulda her hafta seçilen düzenli sınıf öğrencilerini çeşitli hediyelerle
ödüllendiriyor. Uygulama ile öğrencilerin sınıflarını daha temiz tutup, tertipli ve düzenli hareket etmeleri amaçlanıyor.

Okul Müdürü Naci Kılıç, yaptığı açıklamada, okulda her hafta düzenli olarak nöbetçi öğretmenler tarafından verilen puanlama ile düzenli sınıf seçilerek ödül verdiklerini söyledi. Naci Kılıç, "Okulumuzda her sınıf, hafta boyunca tertip, düzen ve temizlik yönünden sorumlu olup, sınıflarının temizliğine özen göstermesi amacıyla, sürekli temiz kalması sağlanacak. Sınıflarının daha tertipli, düzenli ve temiz kalması yanında sınıf öğrencilerinin kendi sınıflarını güzelleştirme çalışmaları, okul ve sınıf eşyalarının bakımı ve korunmasını da denetimlerde değerlendirmeye alıyoruz. Haftanın son iş günü genel değerlendirme sonucunda en temiz sınıf seçim sonuçları okulumuzun panosunda bir hafta boyunca sergilenecektir. Ayrıca, birinci seçilen sınıfımız, okulumuzun web sitesinden duyurularak öğrencilerimiz bilgilendirilmektedir. Bu uygulama yıl sonuna kadar devam edecektir." dedi.