Pınarbaşı-Sarız-Göksun ilçelerinde öğle saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı kara yolunu ulaşıma kapattı. Kapanan yol, 9 saat geçmesine rağmen ulaşıma açılamadı. Kapalı yol nedeniyle ilerleyemeyen araçların sürücülerine, Pınarbaşı Bölge trafik ekipleri yol üzerinde bulunan dinlenme tesisleri ve petrol istasyonlarında beklemeleri konusunda uyarıda bulunuyor. Yolda tipiye yakalanan araçların bir kısmı Sarız ilçesi ve Yeşilkent mahalleleri arasında mahsur kaldı. Bir çok sürücü araçlarını yol kenarı park etmek zorunda kaldı.

Göksun Bölge trafik ekipleri Kayseri istikametine giden tüm araçları durdurarak, geri dönmeleri konusunda uyarıda bulundu. Dönmemekte ısrar eden bazı sürücüler, polis ekiplerine zor anlar yaşattı. 

'GÖKSUN-KAHRAMANMARAŞ KARA YOLUNDA ULAŞIM GÜÇLÜKLE SAĞLANIYOR' 

Akşam saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı Göksun-Tekir arasında bulunan Püren geçidi mevkiinde buzlanma ve tipi nedeniyle ulaşım güçlükle sağlanıyor. Bir çok araç yol kenarında kurtarılmayı bekliyor. Kara yolu ekipleri yol açma çalışması aralıksız devam ederken, Göksun Bölge trafik ekipleri tonajlı araçların Kahramanmaraş istikametine gitmesine izin vermiyor.