Kars-Ardahan karayolunda dün akşam saatlerinde yaşanan ve 3 aracın karıştığı zincirleme kazada yaşamını yitiren 6 kişi ile yaralanan 19 kişinin isimleri belirlendi.

Kars'ın Susuz ilçesi ile Ardahan'ı birbirine bağlayan karayolunun 15. kilometresinde dün yaşanan ve Erkan Tikiciler'in kullandığı 25 FL 520 plakalı araç ile Necdet Koç idaresindeki 75 AC 980 plakalı aracın yağışlardan dolayı kayganlaşan yolda kafa kafaya çarpışması sonrası hayatını kaybeden 6 kişi ve yaralanan 19 kişinin isimleri belli oldu.

'3 ARAÇ KAZAYA KARIŞTI O ARAÇTAKİLER HAYATLARINI KAYBETTİ'

Kaza sonrası can pazarının yaşandığı karayolunda, 75 AC 980 plakalı araç sürücüsü Necdet Koç(30) ile aynı araçta bulunan Halime Koç(44), Mikail Şit(55), Naciye Şit(45), Eylem Şit(28), Emirhan Şit(3) hayatını kaybetti. Coşkun Koç(23) ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. 25 FL 520 plakalı araçta bulunan sürücü Erkan Tikicieri(36) ve Nevzat Taşkıran(38) da yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Öğrenci servisinde ise sürücü Erdoğan Gültekin(45), yolcular Ethem Mintaş(57), Halis Mece(53), Halis Mintaş(48) öğrenciler, Berfin Gültekin, Emine Gültekin, Gülsenem Gültekin, Duygu Mencik, Seçil Gültekin, Dilan Minkara, Selcan Meyan, Ayça Mintaş, Melike Merhan, Bahar Mintaş, İsa Merhan, Aynur Mençur yaralı olarak Kars ve Ardahan'daki hastanelere kaldırıldı.

Kazaya karışan öğrenci servisinin sürücüsü Erdoğan Gültekin'in kardeşi yaşananları şöyle değerlendirdi: "Ağabeyim kazayı görünce hafif frene dokunmuş, arabada kaymış şarampole düşmüş. Karşıdaki araca çarpmamak için fren yapmış, zaten dolu yağmış yol da kayganlaşmış, araba kayıp şarampole düşmüş. 2 hafif yaralımız vardı. Diğerleri hep ayakta tedavi gördüler."