Hakkâri Valisi Cüneyit Orhan Toprak, serinlemek için girdikleri Zap Deresi’nde suya kapılarak hayatlarını kaybeden çocukların ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.
Vali Toprak, yardımcısı Bekir Abacı, İl Müftüsü Mehmet Faysal Geylani ve İl Kültür ve Turizm Müdürü İdris Ağacanoğlu ile birlikte 29 Temmuz 2016 tarihinde il merkezine yaklaşık 7 kilometre mesafede bulunan Çöplük mevkiinde serinlemek için girdikleri Zap Deresi’nde suya kapılarak hayatlarını kaybeden Tekin Kanat ve Beytullah Sevinç isimli çocukların ailelerini evlerinde ziyaret ederek başsağlığı diledi.
Kanat ve Sevinç aileleri, serinlemek istedikleri Zap Deresi’nde suya kapılarak kaybolan çocuklarının bir an önce bulunması için bölgeye AFAD ve İl Özel İdaresi ekiplerini göndererek kendilerine destek veren Vali Toprak’a teşekkür ettiler.
Vali Cüneyit Orhan Toprak, ayrıca hayatını kaybeden Pehlivan Mahallesi sakinlerinden Nusret Ertuş isimli vatandaşın da Çatal Camisi’ndeki taziyesine de katılarak ailesi ve yakınlarına başsağlığı diledi.