Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Yayladağı ilçesindeki güvenlik güçlerinin bayramını kutladı.

Başkan Savaş, Hatay Valisi Ercan Topaca ile Yayladağı Mülteci Kampı, Türkmen mülteciler ve kampın ileri gelenleri, Yayladağı Kapı Hudut Karakolu, Yayladağı İlçe Jandarma Komutanlığı’nda vatani görevini ifa eden er ve erbaşlar, Yayladağı İlçe Emniyet Amirliği’nde emniyet mensubu polisler ile bayramlaşıp sohbet etti.

Bayramlaşma töreninde konuşan Vali Topaca, “Bayramlar aramızdaki kırgınlıkları, küskünlükleri, kavgaları ortadan kaldırmak ve bunları sevgiye, saygıya ve merhamete dönüştürme zamanıdır. Bayram yardımlaşma ve birbirimize hoşgörüyle bakma zamanıdır.” dedi.

Başkan Savaş ise “Mübarek Ramazan ayını idrak ederek, oruç ibadetimizi ifa etmenin mutluluğuyla bir bayramı daha hemşehrilerimizle birlikte karşılıyoruz. Ramazan boyunca 15 ilçede hem aynı sofrada ekmeğimizi bölüştük hem de düzenlediğimiz renkli etkinliklerle sizlere özlenen eski Ramazanları hatırlatmanın gayreti içerisine girdik. Bu anlamda bize gönlünüzün kapılarını açtığınız için canı gönülden teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.