Merkez Antakya ilçesi Esenlik Mahallesi'ndeki kız kardeşinin yanında kalan ve yüzünde, kollarında başta olmak üzere bedenin her yerinde sayısız siğil bulanan Beyoğlu, vücudunun dış görüntüsüyle diğer insanlardan farklı bir hal alıyor.

Beyoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, vefat eden annesi ile iki kardeşinin de vücutlarında kendisininki gibi siğiller bulunduğunu söyledi.

Bebekken çıkan ve zamanla çoğalan siğillerinin sayısını bilmediğini belirten Beyoğlu, her üzüldüğünde siğillerinin arttığını anlattı.

- "Ne faydası var ne de zararı"

Tedavi için çok kez doktorlara gittiğini kaydeden Beyoğlu, şöyle devam etti:

"Vücudunun her yerinde binlerce siğil var. Sayısını bilmiyorum bile. Doktora gittiğimde sağlığıma hiç bir zararı olmadığını söylediler. Ancak en ufak bir üzüntüde ya da moralim bozulduğunda hemen kırmızı kırmızı çıkmaya başlıyor sonra da büyüyüp siğil oluyor. Doktorlar üzülmememi söylediler ama o da elde değil.

Henüz 3 yaşındayken derdim başlıyor. Sallandığım beşikten düşüp sol ayağımı kırıyorum. Yanlış tedavi yüzünden ayağım uzamaya başladı. Orantısız olan sol ayağım 2 kez geçirdiğim ameliyatla kısaltıldı. Sırtımda ve göğsümde tümörler çıktı. Bu tümörler yüzünden ana kemiğin 3'te biri çürümüş, hem göğsümde hem de sırtımda platin var, zaman geçtikçe hastalık da ilerledi. Şimdi nefes almakta zorluk çekiyorum, astım hastalığım da var. Tüm bunların yanı sıra bir de bu siğiller çıktı. Allah'tan zararsız. Ne faydası var ne de zararı."

Rahatsızlıkları nedeniyle bütün gününü evde geçirmek zorunda kaldığını anlatan Beyoğlu, tek arzusunun akülü bir tekerlekli sandalyeye sahip olmak olduğunu sözlerine ekledi.