Kahramanmaraş'ın en tarafsız ve objektif haber kanalı Haber46'nın, 5 sene boyunca yazdıkları bir bir ortaya çıktı. Yüzde 67,60 gibi büyük bir oy oranıyla Kahramamanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Haayrettin Güngör'ün yaptıkları partiyi kalesinde bitirme noktasına getidi.

Yaptığı gaflarla, halka üstten bakmasıyla, suya ve ulaşıma yapılan fahiş zamlarla büyük tepki çeken Kahramamanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Haayrettin Güngör, tarafsız gazetecilik gereği Haber46 tarafından defalarca uyarıldı.

Bugünü çok önceden gören ve halka yapılan zulmü sürekli gündeme getiren Haber46, AK Parti'nin Kahraamanmaraş'ta büyük oy kayıpları yaşayacağını defalarca yazdı ama dikkate alınmadı. 

Haber46'nın uyarılarının dikkate alınmaması, hatta uyarıların dikkate alınması bir yana sürekli olarak Haber46'ya ambargo uygulanması hezimeti getirdi.

Hayrettin Güngör, 67,60 ile aldığı Kaahramanmaraş Büyükşehir Belediyesini yeni başkan Fırat Görgel'e 42,41 ile bıraktı. Hayrettin Güngör'ün başarısızlığı sadece Büyükşehir'de oy kaybına neden olmakla kalmadı aynı zamanda pek çok ilçe belediyesinin de kaybedilmesini sağladı.

Haber46, daha önceki dönemlerde olduğu gibi bundan sonra da gerçekleri yazmaya ve halkın yanında olmaya devam edecek. Yeni başkan Fırat Görgel'in, Hayrettin Güngör tarafından Haber46'ya uygulanan ve Ak Parti'yi bitiren ambargoyu devam mı ettirceği yoksa adaletli, vicdanlı ve akıllı bir tutum mu sergileyeceği merak ediliyor.

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu'nda Yeniden Refah Adayı Akpınar, Necati Okay'ı Geçti! Kahramanmaraş Dulkadiroğlu'nda Yeniden Refah Adayı Akpınar, Necati Okay'ı Geçti!

İşte Haber46'nın vaktinde yaptığı uyarılardan bazıları.

Adsız Tasarım (22)Adsız Tasarım (24)Adsız Tasarım (23)Adsız Tasarım (25)