Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, sosyal medyadan vatandaşların kurban bayramlarını tebrik etti. Ancak 31.900 tkipçisi olan Başkan Güngör'ün bayram kutlama mesajına sadece bir kişi bayramını kutlayarak cevap verdi. Diğer cevap verenlerin tamamı Başkan güngör'ün bayramını kutlamak yerine şikayetlerini dile getirdiler.

Başkan Güngör sosyal medyadan yayınladığı mesajında "Kahramanmaraş’ta bayram sabahı… Hemşehrilerimizle bir aradayız, yüzler gülüyor. Bahtiyarız hamdolsun. Bizleri kardeşlik ikliminde bir bayram gününe daha ulaştıran Allah’a hamdolsun. Kurban Bayramı’mız mübarek olsun." ifadelerini kullandı.

kb-hg

Başkan Güngör'ün bu mesahına bir takipçisi "Hayırlı bayramlar dilerim  sayın başkanım" şeklinde cevap verdi. Başkan Güngör'de Mevlit Genç isimli Ak Parti mahalle görevlisine "Teşekkür ederim. Hayırlı bayramlarımız olsun" diye cevap verdi. 

Başkan güngör'ün mesajının altına başka takipçiler ise şikayet mesajları yazdılar:

İŞTE O MESAJLARDAN BAZILARI:

Hayırlı Bayramlar dileyiyelim de başkanım.Bayramı bize perişan ettirdi kaski.2022 Kahrahmanmarasimizda su kesintisi yasiyoruZ  5 Nisan Mahallesi'nde  Bayramın 1.gununde olacak iş mi. Evimizde heryer heryerde kaldı kişisel temizlik mutfak bulaşıklar savaş alanına döndük.

Yetkili merciler bayram tatilinde yemiş.Cozum üretecek kimse yok Beklememiz söyleniyor.Yogunlukdan bahsediliyor.Sadece yüksek kesim olan ve yeni yerleşimin fazla olduğu 5 Nisan ve kuzey çevreyolu sakinleri BAYRAMI SUSUZ GECİRİYOR.

Su kesintisi İlk kez olan birşey değil ve hala çözüm uretilemiyor.Yeni yerleşim alanı artıyorsa ona yönelik çözümler üretilip vatandaşı ve bizleri mağdur etmseler olmuyor mu. BAYRAM BAYRAM SUSUZ KALMAK EN COK İHTİYAC DUYDUGUMUZ ANDA SU YOK. Çözümde yok Gereğinin yapılmasını arz ederim.

Sayın başkan sizede iyi bayramlar ama bayramda bizim sular yine yok. İnşallah oy istemeye gelirken bunları da düşünerek gelirsen iyi olacak bayramda susuz bırakıyon insanları

İyi bayramlar başkanım. Pazarcık/Tilkiler mahallesi/Halolar mevkinde 1 aydır suyumuz yok başkanım. Kayınpederim ve ailemiz mağduruz, lütfen su sorunumuza bir çözüm bulun.

Başkanım 5 Nisan Mahallesi'nde hiç bir arıza olmamasına rağmen sık sık sular kesiliyor bu kadarda olmaz