Kahramanmaraş'ta Ak Parti iktidarı zamanında Karayolları Genel Müdürlüğü tarafındn yapılan Üngüt Kavşağı, Üniversite Kavşağı, Hal Kavşağı ve Arsan Kavşağı ikişer yıl sürmüş ve büyük tepki çekmişti.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör'ün projesi olan Tevfik Kadıoğlu Kavşağı ise 90 günde tamamlandı. 

TÜRKİYE'DE BİR İLK YAŞANDI

Ancak Hayrettin Güngör, Türkiye tarihinde bir ilke imza atarak Tevfik Kadıoğlu Kavşağı için yüzlerce mecrada reklam yayınladı. Adeta şehrin sokaklarını, sosyal medya platformlarını reklam bombardımanına tuttu. 

Hayrettin Güngör, gazetecilere Tevfik Kadıoğlu Kavşağı'nın biteceği güne geri sayım reklamlarını bir aydan daha uzun süre her gün günlük olarak yayınlattı. Ardından tamamlandığı ile ilgili de çok büyük reklamlar yaptı.

Vatabdaşlar Hayrettin Güngör'ün sadece bir kavşak için Türkiye tarihinde hiç görülmemiş büyüklükte reklam yapmasını Ak Parti'ye ve Ak Parti Kahramanmaraş milletvekillerine meydan okuma olarak yorumladı.

Kamuoyu bu durumu Başkan Güngör'ün Ak Parti cenahına "Sizin yaptığınız kavşaklar iki yıl sürüyor. Ben 90 günde tamamladım. Ben sizden daha başarılıyım" mesajını verdiğini iddia ediyor.

REKLAMA BÜYÜK PARA HARCAMAYA BAŞLADIĞI İDDİA EDİLİYOR

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör'ün özellikle son bir yılda reklama çok büyük para harcadığı iddia ediliyor.

Başkan Güngör tüm ısrarlara ve kamuoyunun beklentilerine rağman reklam ve ilana harcadığı parayı açıklamıyor.