Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Trabzon Şalpazarı ilçesi Fidanbaşı Köyü Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin verdiği iftar yemeğine katıldı.
Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Trabzon Şalpazarı ilçesi Fidanbaşı Köyü Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin verdiği iftar yemeğinde vatandaşlarla bir araya geldi. Fidanbaşı Köyü Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Salih Kanbut’un ev sahipliğinde Soğanlık’ta bulunan dernek binasında gerçekleşen iftar yemeğine; Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün yanı sıra Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan, Kartal Belediyesi Meclis Üyeleri; Yusuf Altay, Mustafa Yüksel ve dernek üyeleri katıldı.
Programda kısa bir konuşma yapan Başkan Altınok Öz , “Her yıl geleneksel hale getirdiğimiz; kurum, kuruluş ve hemşehri dernekleri ile bir araya geldiğimiz iftar yemeklerinde, bugün çok değerli Trabzon Şalpazarı ilçesi Fidanbaşı Köyü Derneği’nin üyeleriyle olmaktan mutluluk duyuyorum. Allah orucumuzu ve iftarımızı kabul etsin. Sağlık, sıhhat içinde nice ramazanlara ve bayramlara kavuşmayı diliyorum.” dedi.
Trabzon Şalpazarı İlçesi Fidanbaşı Köyü Derneği Başkanı Salih Kanbut ise Başkan Altınok Öz’e iftara katıldığı ve derneklerine verdiği destek için teşekkür ederek: “Başkanımız bu mübarek Ramazan ayında geçen yıl olduğu gibi bu yıl da bizleri yalnız bırakmadı. Başkanımız her zaman derneklerin yanında olmuştur. Bizleri kırmayarak iftarımıza katıldığı için kendisine teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
Yemek duasının okunmasının ardından son bulan iftar yemeğinin ardından Başkan Altınok Öz, dernek üyeleri ile bir süre sohbet etti.