23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Hamiyet Gerçek İlkokulu öğrencisi Zeynep Duru Kaya, Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar’ın koltuğuna temsilen oturdu.
Hamiyet Gerçek İlkokulu öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Beşiktaş Belediyesi’ni ziyaret etti.  Başkan Murat Hazinedar’ın koltuğuna temsilen Zeynep Duru Kaya oturdu.
Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar’ın yoğun çalışmalarından dolayı yurtdışında olması nedeniyle,  Hürriyet Gerçek İlkokulu öğrencilerini Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı Rıfat Örnek karşıladı.
Çocukları Beşiktaş Belediye makamında ağırlayan Rıfat Örnek, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çocuklarımızın günüdür.  M.Kemal Atatürk’ün de savunduğu gibi biz de dünya çocuklar birliği anlayışını savunuyoruz. Cumhuriyetin kurulması ile bu bayramlar milli bayramlar olmuştur.  Biz Beşiktaş’ın her noktasında çocuklarımıza yer veriyoruz. Bugün de makamı çocuklarımıza devrederek Beşiktaş’ın yönetimini çocuklarımıza bırakıyoruz" dedi.
Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar’ın makamına oturan 4’üncü sınıf öğrencisi Zeynep Duru Kaya,  Beşiktaş’ta her proje yapılıyor ama Beşiktaş’ta ben daha fazla yeşillik olmasını istiyorum. Beşiktaş’ta bisiklet yolu eksikliği var. Paten ve kaykay pistleri de daha fazla olsa çok güzel olur diyerek Başkan Yardımcılarına ve Müdürlere talimat vererek bu isteklerinin yerine getirilmesi istedi.
Birbirinden renkli görüntülere neden olan ziyarette çocuklar, Başkan Yardımcısı Rıfat Örnek’e Beşiktaş’ta çocuklarla ilgili yapılması gereken taleplerini dile getirdiler.