Beyoğlu Belediyesi tarafından açılan Kış Spor Okulları’nda aldıkları eğitimleri tamamlayan öğrenciler, Yaz Spor Okulları ile de spora ara vermeden devam ediyor. 9 farklı branştan oluşan eğitimlerden istediğini seçebilen öğrenciler, böylece yaz tatilini de verimli ve aktif geçirme imkanı buluyor.
Gençlerin fiziksel gelişimlerine yardımcı olarak sağlıklı nesiller yetiştirmeyi hedefleyen Beyoğlu Belediyesi, yaz kış demeden açtığı spor okulları ile her yıl binlerce çocuğu sporla buluşturuyor. Kış Spor Okulları’nda aldıkları eğitimleri tamamlayan öğrenciler, Yaz Spor Okulları ile hareket etmeye devam ediyor. Bir diğer amacı da gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını sağlamak olan Yaz Spor Okulları’nda öğrenciler yaz tatili dönemini verimli ve aktif geçirme imkanı da buluyor.
Spor malzemeleri belediye tarafından karşılanıyor
Bu yaz, Beyoğlu Belediyesi Yaz Spor Okulları’nda 7 - 14 yaş arasındaki çocuklar için 9 farklı branşta eğitim verilmeye başlandı. Satranç, basketbol, voleybol, savunma sporları, yüzme, futbol, yelken, masa tenisi ve atletizm spor dallarından istediğini tercih edebilen öğrencilere, eğitim için gerekli olan tüm materyaller de Beyoğlu Belediyesi tarafından temin ediliyor.
Başvurular çok kolay ve ücretsiz
Beyoğlu Belediyesi’nin gençlerin fiziksel gelişimlerine yardımcı olmak amacıyla ücretsiz olarak açtığı Yaz Spor Okulları’na katılmak isteyen öğrencilerin, okul idarelerinden, ilçede bulunan Gençlik Merkezlerinden ya da Semt Konaklarından aldıkları başvuru formunu ailelerine imzalatarak, yine aynı noktalara teslim etmeleri yeterli oluyor.