İstanbul Samsun Dernekler Federasyonu (İSDEF) yeni başkanı Bahri Gökmen, Onursal başkanı Fikret Bıyık, Meclis üyesi Eren Kaya ve İSDEF yönetim kurulu Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nu ziyaret etti.
Başkan Necmi Kadıoğlu, İSDEF Yönetiminin ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, İSDEF (İstanbul Samsun Dernekler Federasyonu) yeni başkanı Bahri Gökmen ve yönetimine başarılar diledi. Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Samsunluları gerçekleştirdikleri kongre surecindeki tutumundan dolayı tebrik ederek bu durumun bölgede birçok sivil toplum kuruluşlarına örnek teşkil ettiğini belirtti. Başkan Kadıoğlu ayrıca Samsunluların birlik ve beraberliklerinin devam etmesi gerektiğini vurguladı.
Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt Belediyesi olarak tüm derneklere olduğu gibi Samsunlulara desteklerinin her zaman devam edeceğini belirtti. Samsun şehrinin bu ülkenin kurtarılmasında ve korunmasında gösterdiği fedakarlıkları dile getiren Başkan Kadıoğlu," Samsunluların bu duruşlarından asla taviz vermeyeceklerine eminim ." dedi.
İstanbul Samsun Dernekler Federasyonu (İSDEF) Başkan Bahri Gökmen, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na sıcak samimi karşılamalarından dolayı teşekkür etti. Gökmen, Başkan Kadıoğlu’nun dikkat çektiği birlik ve beraberlik konusunda Samsunluları bir arada tek vücut olması için çalışacağını belirtti.
Bahri Gökmen Kutlu Doğum haftası dolayısıyla Başkan Kadıoğlu’na duvar saati ve özel olarak hazırlanan resimli , üzerinde Necmi Kadıoğlu yazılı 55 numaralı Samsunspor formasını hediye etti.