Galata Kulesi Önünde Kendisini Yaktı, Herkes Şok Oldu… İstanbul’un tarihi ve en işlek yerlerinden birisi olan galata kulesinin önünde erkek bir kişi kendisini ateşe verdi. Görenler Şok oldu.

Türkiye iki gün içerisinde meydana gelen olaylarla şok etkisi yaşıyor.

Bebek sahilinde ki herkesi şok eden ahlaksız görüntülerden sonra şimdide bir kişi galata kulesi önünde herkesin içinde kendisini ateşe verdi.

KENDİNİ YAKMA SEBEBİ NE?
Galata Kulesinin önünde kendisini ateşe veren kişinin, bir protesto mu yaptığı yoksa akli dengesinin mi bozuk olduğu belirlenemedi. Görüntülerde kendisini yakan kişinin rahat hareketleri, eğleniyor gibi görüntü vermesi dikkatlerden kaçmadı.

galata-kulesi-nin-onunde-tekbir-getirip-kendini-yakti-1022834-5

SON 24 SAATTE YAŞANAN İLGİNÇ OLAYLAR
Antep’te tekmelenen kadın

Esenyurt’ta mültecinin çocuğu taciz etmesi

Bebek sahilde public

Bebek sahilde üstü çıplak güneşlenen şahıs

Galata’nın önünde kendini yakan adam

Galata Kulesi Önünde Kendini Yakan Kişi Kim? Yaşıyor mu?
Herkesin içinde kendisini ateşe veren kişinin kimliği belirlenemezken, hala hayatta olduğu ve vücudunun büyük bir kısmının yandığı ifade edildi. İstanbul’da turistlerin uğrak noktası Galata Kulesi önünde bir vatandaş kendisini yaktı. Vatandaşa çevre esnaf yangınn tüpüyle yardım etmeye çalıştı. Şahsın kendisini yakmadan önce “Allahu Ekber” diyerek tekbir attığı görüldü. Şahıs daha sonra elindeki meşaleyle kendisini yaktı. Şahıs yaklaşık 30 saniye boyunca yandı daha sonra ensaf yangın tüpüyle söndürdü..