Büyük Final Gecesinde; birinci olmak için mücadele eden yarışmacılar, kendi seçtikleri kıyafetler ile geceye katılacak, jüri üyelerinin beğenisini kazanmak için kıyası yarışacaklar.
Muhteşem bir “Büyük Final” gecesi sizleri bekliyor! Ivana Sert Latin Pop Jazz dans gösterisi ile büyüleyecek, Kemal Doğulu ise seslendireceği şarkı ile izleyenlere keyifli dakikalar yaşatacak.

Büyük Final Gecesinde birinciliğe ve hayallerine kavuşan isim kim olacak?

İŞTE BENİM STİLİM'İ KİM KAZANIR?

İşte Benim Stilim büyük finalinde favori isimler kimler? Bugüne kadar ki yaklaşımlarına bakıldığında Ezgi Ünal ismi öne çıkıyor. Gülşah Yılmaz ve güzelliği ile ünlenen Şilan Makal da birinciliğin en yakın isimleri olarak görülüyor. 

İŞTE BENİM STİLİM BİRİNCİSİ SMS SONUÇLARIYLA ÇIKACAK

TV8 kanalı İşte Benim Stilim birincisini belirlemek için pazartesi günü SMS oylaması başlatmıştı. 5 yarışmacı arasında SMS oylaması sonuçlarına göre en çok oyu alan isim İşte Benim Stilim 'in bu sezonki birincisi olacak. 

İŞTE BENİM STİLİM FİNALİNE KALAN ADAYLAR KİMLER?

İşte Benim Stilim 'de 5 yarışmacı içinde birinciliğe doğru giden yolda şansı en yüksek isim hangisi? Ezgi Ünal , Gülşah Yılmaz , Şilan Makal , Zeynep Karaca ve Çağla Çetinöz kimdir asıl meslekleri nedir?

GÜLŞAH YILMAZ KİMDİR?

İşte Benim Stilim yarışmasındaki birincliğin favori isimlerinin başında Gülşah Yılmaz geliyor. Peki Gülşah Yılmaz kimdir asıl işi nedir?

İşte Benim Stilim'in 'en tarz' yarışmacılarından biri olan Gülşah Yılmaz, taklitleriyle öne çıktı. 32 yaşındaki Gülşah Yılmaz aslen Ardahanlı. Güzel sanatlar mezunu olan Gülşah Yılmaz'ın oryantal dansta Türkiye derecesi var. 

EZGİ ÜNAL KİMDİR?

İşte Benim Stilim yarışmacılarından Ezgi Ünal jürinin birinciliğin diğer favori ismi. Peki Ezgi Ünal kimdir ve asıl işi nedir?

Ezgi Ünal moda tasarımı üzerine eğitim almış. 26 yaşındaki Ezgi Ünal aslen Ipartalı. Daha önce Alabora isimli bir yarışmada da boy göstermiş. 

ÇAĞLA ÇETİNÖZ KİMDİR?

Çağla Çetinöz İşte Benim Stilim'den elenen yarışmacıların yerine 2 hafta önce dahil oldu. 

Bu sezondaki İlbilge Uzun tarzında 'aykırı' giyimiyle öne çıkması beklenen isimdi. Ancak vasatın üstüne çıkmış değil. 22 yaşındaki Çağla Çetinöz yarışmaya İstanbul'dan katılıyor. 

ŞİLAN MAKAL KİMDİR?

İşte Benim Stilim yarışmasında güzelliği ile ön plana çıkan Şilan Makal şık ama tarz olamayan bir isim. 

Şilan Makal sezon boyunca şort kombinlerinin ötesinde varlık gösteremedi. Jürinin sevdiği bir isim olan Şilan Makal, 1994 doğumlu. Şilan Makal üniversitede Tarih eğitimi almış. 

ZEYNEP KARACA KİMDİR?

İşte Benim Stilim yarışmasına sonradan dahil olan Zeynep Karaca ortalamanın üstünde bir giyim zevkine sahip değil. 

25 yaşında olan Zeynep Karaca aslen Adıyamanlı. Zeynep Karaca İşte Benim Stilim'de ismini sadece agresifliği ve kavgaları ile gündeme getirebildi.