İyi Parti Kahramanmaraş İl Başkan Yardımcısı Dr. Selahaddin Can, İyi Parti'nin Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı olarak açıklandı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, TBMM'deki İYİ Parti Grup Toplantısı'nda Selahaddin Can'ı Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayları olarak tanıttı.

WhatsApp Image 2023-12-27 at 13.37.47

Kahramanmaraş'ta Farklı Partilerden Belediye Başkanları Bir Araya Geldi! Kahramanmaraş'ta Farklı Partilerden Belediye Başkanları Bir Araya Geldi!

Akşener, Dr. Selahaddin Can'ı kürsüye davet ederek, "İyi Parti Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayımız Selahaddin Can'a Kahramanmaraş Dulkadiroğlu'nda başarılar diliyorum" dedi. Uzun yıllar doktorluk görevini sürdüren Dr. Selahaddin Can, adaylığının açıklanmasının ardından yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Halkımızın dertlerine derman olmak için bu göreve talip olmuştum. Sağ olsun genel başkanımız Sayın Meral Akşener de bu onurlu görevi bana tevdi ettiler. Ben de elimden gelenin fazlasını yaparak inşallah Dulkadiroğlu ilçemizde belediye başkanlığı seçimini kazanarak halkımıza hizmet edeceğim."