Çeşme’nin en güzel plajlarından Boyalık Koyu’nda hizmet veren bir otelde, babalar gününe özel unutulmaz bir tatil fırsatı hazırladı. Otel, Boyalık Beach ayrıcalıklarıyla babalar gününde tatil yapan misafirlere hem fiyat hem de aktiviteler açısından özel avantajlar sunuluyor.
Yeni sezona tüm hazırlıklarını tamamlayarak giren otelin 120 metre uzunluğundaki plajı ve eşsiz peyzajı ile misafirlerine 5 yıldızlı hizmet sunduklarını dile getiren Boyalık Beach Otel Genel Müdürü Orhan Belge, babalar gününe babalar ve çocuklarının birlikte keyifli vakit geçirecekleri etkinlikler de hazırladıklarını söyledi.
Babalar gününde verilecek olan en güzel hediyenin aileleriyle geçirecekleri bir tatil olacağını söyleyen Belge, “Babalarımızı sevindirecek ve güzel vakit geçirmesini sağlayacak tek şey, onları yoğun iş temposundan uzaklaştırıp onlara güzel bir tatil hediye etmektir. Babalar gününe özel olarak sunduğumuz tatil seçenekleri ile ailecek çok güzel vakit geçirebilecekleri bir tatil fırsatları tüm tatilcileri bekliyor” dedi.
Otelde zengin seçenekli açık büfe sabah kahvaltısı ve akşam yemeği, thalasso havuzu, Türk hamamı, buhar banyosu, sauna hizmetlerinden ücretsiz olarak yararlanabilecek misafirlere 120 metrelik mavi bayraklı plajı, su sporları, ayrıcalıklı SPA paketler gibi olanaklar sunuluyor. Çocuklar için de soft animasyon programları, mini club ve oyun bahçesi imkanları da sunuluyor.