Sağlık alanında İzmir’de önemli yatırımlar yapan Medical Park İzmir Hastanesi, 5. yılını çalışanları ve yöneticileriyle birlikte kutladı. Medical Park İzmir Hastanesi Genel Müdürü Veysi Kubba, “Başarımız, değerli takım arkadaşlarımızın birlik ve beraberlik ruhuyla geldi” dedi. Medical Park İzmir Hastanesi’nin 5. kuruluş yıl dönümü nedeniyle etkinliğe katılan tüm personele çeşitli hediyeler verildi.
Medical Park İzmir Hastanesi, kuruluşunun 5. yılını hastanede düzenlediği etkinlikle kutladı. Etkinliğe hastane çalışanları, doktorlar ve yöneticiler katıldı. Kutlama programında konuşan Medical Park İzmir Hastanesi Genel Müdürü Veysi Kubba, hastane hakkında bilgiler verdi. Kubba, “Bugünlere gelmemizi halkımızın değerli tercihlerine borçluyuz. Amacımız dün olduğu gibi bugün de en iyi sağlık hizmetini halkımıza ve ihtiyaç sahiplerine sunmaktadır” dedi. Genel Müdür Veysi Kubba, “Değerli takım arkadaşlarımızla birlikte yoğun bir tempoyla çalıştık ve bugünlere geldik. Beş yıl öncesine göre daha güçlüyüz ve daha azimliyiz. Bu güçle misafirlerimize kaliteli sağlık hizmeti vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Önemli bir başarı tablosu ortaya koyuyoruz. Bu başarımız birlik ve beraberlik ruhuyla elde ettik. Hep birlikte nice 5 yılları kutlamanın mutluluğunu bir arada yaşamayı arzu ediyoruz. Hepimize başarı dolu günler diliyorum” dedi.
Genel Müdür Veysi Kubba, “Sağlık hizmetlerinde bizleri tercihleri ettikleri için halkımıza teşekkürü bir borç biliyoruz. Bugünlere gelmemizde en büyük desteği değerli halkımızdan aldık. Kaliteli sağlık hizmetini, modern teknolojinin tüm imkanlarını kullanarak sunuyoruz. Onlardan aldığımız güçle geleceğe daha emin adımlarla ilerliyoruz” şeklinde konuştu.
Medical Park İzmir Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Zafer Beken ise şöyle konuştu:
"Hastanemizi siz olmadan bu noktaya taşıyamazdık. Siz hastanenizi seviyorsunuz, biz de sizlere seviyoruz."
Medical Park İzmir Hastanesi’nin 5. kuruluş yıl dönümü nedeniyle etkinliğe katılan tüm personele çeşitli hediyeler verildi. Kutlama programı, 5. yıl pastasının kesilmesi ve fotoğraf çekimi ile son buldu.