İzmir Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi Yurtlar Genel Müdürlüğü, yurtlarında kalan öğrenciler aracılığıyla başlattığı YA DE Projesi ile depremden etkilenen Kahramanmaraşlı ailelere yardım eli uzattı. Gıda, giyim, hijyen malzemeleri ve çocuklar için oyuncaklardan oluşan yardım paketleri, İzmir'den Kahramanmaraş'a gönderildi.

İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından başlatılan bu iyilik hareketine destek veren KYK öğrencileri, kendi imkanlarıyla yardım malzemelerini hazırlayarak Kahramanmaraş'taki depremzedelere ulaştırdı. Yolculukları boyunca kilometrelerce mesafe kat eden gönüllü öğrenciler, Kahramanmaraş'ta belirlenen 19 aileye yardımlarını bizzat teslim etti.

WhatsApp Image 2024-01-27 at 14.25.20 (1)

Akedaş Kahramanmaraş'ın 3 İlçesinde Elektrik Kesintilerini Duyurdu! Akedaş Kahramanmaraş'ın 3 İlçesinde Elektrik Kesintilerini Duyurdu!

Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kredi Yurtlar Müdürü Üzeyir İleri, İzmirli öğrencilerin bu anlamlı katkısını değerlendirerek, "6 Şubat Kahramanmaraş depremi nedeniyle İzmir’deki öğrencilerimizin bir araya gelerek YA DE projesi kapsamında topladıkları yardımları onlarla birlikte Kahramanmaraş’ta belirlediğimiz 19 aileye dağıtımını gerçekleştireceğiz. Bu kapsamda bu yardımların toplanması ve dağıtılmasında bizlere katkı sunan Gençlik Spor İl Müdürlüğümüze, İzmirli öğrencilerimize ve herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.