Muğla'nın Milas ilçesine bağlı Köşk Mahallesi'nde meydana gelen dehşet verici olayda, bir grup kişi, 34 yaşlarındaki bir erkeği telefonla çağırarak silah tehdidi ile etkisiz hale getirdi. Ardından ise şok edici bir vahşet gerçekleştirdi. Adamı soyup kadın kıyafeti giydiren saldırganlar, defalarca tecavüz ettiler ve işkence yaptılar. Olay, yaralı halde bulunan mağdurun vatandaşlar tarafından fark edilip, güvenlik birimlerine haber verilmesiyle ortaya çıktı.

Kahramanmaraş'ta Park Halindeki Araçlara Çarpan Sürücü Hayatını Kaybetti! Kahramanmaraş'ta Park Halindeki Araçlara Çarpan Sürücü Hayatını Kaybetti!

Silah zoruyla çırılçıplak soyulan erkek, parmaklarına oje sürülerek kadın kıyafeti giydirildi. Saldırganlar, bu kişiye defalarca tecavüz ettikten sonra kanlar içindeki mağduru direğe bağlayıp olay yerinden kaçtılar. Yaralı adam, bulunduğu yerden kurtarılarak Milas Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Yapılan tespitlerde, mağdurun kalın bağırsağının yırtıldığı ve ağır fiziksel yaralanmalarının olduğu belirlendi. Jandarma, olayın faillerini yakalamak için çalışma başlattı. Köy muhtarı yaşanan olay karşısında şoke olduğunu belirtirken, bölgedeki güvenlik kameraları olayın detaylarını incelemeye alındı.